Αποστολος Καΐρης

Φυσιοθεραπευτής

Το Φυσιοθεραπευτικό Κέντρο Π.Φαλήρου ιδρύθηκε το 1981 και διευθύνεται από τον φυσιοθεραπευτή Απόστολο Καϊρη. Στεγαζόταν αρχικά στην οδό Ζαϊμη 23, ενώ, από το 1995, στεγάζεται στο μόνιμο ιδιόκτητο ισόγειο χώρο, στη Λεωφ. Ποσειδώνος και Παρθενώνος 1 στο Π.Φάληρο. Προσφέρει για μια 25ετία τις υπηρεσίες του όχι μόνο στους κατοίκους του Π.Φαλήρου και της ευρύτερης ζώνης του λεκανοπεδίου της Αττικής. αλλά και σε πάρα πολλούς Γυμναστικούς Συλλόγους. Παρέχει επίσης εξειδικευμένες υπηρεσίες σε Αθλητικά Σωματεία. Ο κ.Καϊρης υπήρξε Φυσιοθεραπευτής του Γυμναστικού Συλλόγου και του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, επί οκτώ έτη

Ο Απόστολος Καϊρης, αφού τελείωσε τις βασικές σπουδές του στην Αθήνα και εργάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης για 3 χρόνια, παρακολούθησε πρόγραμμα μεταικπεύδευσης στις αθλητικές κακώσεις, στην Ατλάντα , και στην εργομετρία στο Τενεσί των ΗΠΑ.

Τα τελευταία 25 χρόνια, έχει παρακολουθήσει άνω των 100 συνεδρίων σε όλο τον κόσμο και έχει πραγματοποιήσει παρουσιάσεις σε πολλά συνέδρια της χώρας μας και του εξωτερικού. Επιπλέον, έχει αναλύσει σειρά φυσιοθεραπευτικών θεμάτων σε πάνω από 30 τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Το έμψυχο υλικό του φυσιοθεραπευτηρίου προσέφερε με μεγάλη χαρά εθελοντικά τις υπηρεσίες του κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα, αναλαμβάνοντας τη φυσιοθεραπευτική υποστήριξη των αγωνισμάτων της Ιστιοπλοϊας στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά και του Τριάθλου στις εγκαταστάσεις της Βουλιαγμένης.

Σήμερα, μαζί με το δεκαμελές επιτελείο των συνεργατών του, και έχοντας εξοπλίσει με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα το κέντρο του, ο Απόστολος Καϊρης προσφέρει γνώσεις και εμπειρία, όχι μόνο για την άμεση ανακούφιση από τον πόνο, αλλά και για την προληπτική φυσιοθεραπεία, ούτως ώστε να προλαμβάνεται, όπου είναι δυνατόν, μελλοντική επιδείνωση παθήσεων.

Στα 300 τετρ.μέτρα του κέντρου αντιμετωπίζεται κάθε περιστατικό που χρειάζεται φυσιοθεραπευτική παρέμβαση, και κυρίως Ορθοπεδικά (χειρουργικά ή μη), Νευρολογικά , Ρευματολογικά καθώς και όλες οι Αθλητικές κακώσεις.

Ο στοχος μας

Στόχος του φυσιοθεραπευτηρίου μας είναι η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωσή μας στα θέματα και στις νέες προοπτικές που ανοίγονται στο χώρο της Φυσιοθεραπείας, χρησιμοποιώντας τη γνώση και την τεχνολογία προς όφελος των ασθενών μας.

Συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλασσικού Αθλητισμού Αθήνα 1997
Συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004